Naga Siren slapp mandag sin nye singel, The Waves, som er den tredje i rekken etter Discard Me og Anchor som ble sluppet i 2017. Vi fikk bandet til å fortelle oss litt mer om både låten og ikke minst albumet, som enda ikke har fått slippdato.

Om sin nyeste singel sier bandet følgende:
- The Waves er 3. og siste singel før vi slipper hele albumet, spilt inn i Cantus Studio med Andreas Westhagen. Albumet inneholder 8 låter. The Waves er nok den snilleste låta på skiva, men vi føler den representerte det nye soundet på platen overall-best.

Om albumet:
- Swallows Tornadoes er navnet på skiven, og er en metafor for å heller svelge sine problemer enn å takle dem. I skiven tar jeg (Emil) for meg ekstremt personlige temaer som svikt, angst, depresjon, savnet av bortkomne og ønsket om å forsvinne.

Siden vår første utgivelse 24.05.2017 føler vi bandet har modnet betraktelig, både i låt-skriving og lydmessig. Det kommer fortsatt låter som er blodharde med både djent-partier og black-metal skriking, men vi har hatt et større fokus på catchy refrenger og bedre strukturerte låter.

Om man likte EP-en trenger man absolutt ikke være redd for at skiva er over-produsert, for det er ingen tvil om at det er de samme gutta som spiller.


Låten kan du høre her: