Foto: Eirik Aspaas

Endelig er Zeromancer tilbake med en eksklusiv konsert i hjemlandet! Nytt materiale er på gang, ny singel vil bli sluppet før sommeren, og album ventes på nyåret. 14. september besøker kvintetten fra Tønsberg Parkteatret.

Zeromancer har en lang og innholdsrik karriere bak seg. Syv album har de utgitt siden bandet debuterte på The Whiskey på Sunset Blvd i LA i 1999. Siden den gang har de bygd seg opp et solid rykte som et majestetisk liveband, og skaffet seg en svært så dedikert fanskare. Zeromancer oppfant kanskje ikke den industrielle rocken. Men sannelig har de satt sitt preg på stilarten. Spesielt i Europa, USA og Russland har de en svært høy stjerne. Ofte blir legendekortet trukket frem når man skal beskrive bandet, som ser det som sin oppgave å smelte det maskinelle med det organiske.

I en sjanger hvor det elektroniske ofte skjærer bort det levende og hvor ideen er at resultatet skal bli perfekt, har Zeromancer troen på nettopp det motsatte. De menneskelige feilene skal gjenspeiles i musikken for å gi det dybde og ikke minst tilføre det ektefølte.

Kvintetten fra Tønsberg har lenge hatt et ønske om å spille på Parkteateret. Den 14. september er det lov å skru opp forventningene. Endelig er Zeromancer tilbake med en eksklusiv konsert i hjemlandet.

Nytt materiale er på gang. Singelen, «Damned le Monde» blir sluppet før sommeren. Album ventes på nyåret.