Foto: Isak Andersen


Da Hjerteslag kom ut med debutalbumet Møhlenpris Motell i 2015 ble det aldri plass til selve tittelsporet. Nå er låten endelig her!

- Møhlenpris Motell var egentlig en sang som ble spilt inn i prosessen rundt debutalbumet vårt, men som ble satt på vent på grunn av forskjellige omstendigheter. Det er en sang vi har spilt mye live og var blant annet åpningssporet vårt festivalsommeren 2015. Etter å ha glemt den i et par år tok vi den nylig inn igjen i studio og mikset den ferdig. Etter tre år føles det riktig å lukke igjen døren til Møhlenpris Motell, forklarer vokalist Robbie Lie Eidevik til Musikknyheter.no.

Albumet Møhlenpris Motell ble forøvrig belønnet med 8/10 av vår anmelder i 2015.

Bandet er nå i gang med å ferdigstille sitt tredje album, Nattseileren. Første singel ut slippes over sommeren, før albumet kommer i løpet av høsten.

- Hva kan vi vente oss der?

- En ny Hjerteslag-plate med gode låter. Musikalsk åpner vi opp for mer av det samme som tidligere bare med en ny passende tematikk gjennom det hele.

Ettersom bandet nå fokuserer på den kommende albumutgivelsen vil de bare spille på noen utvalgte festivaler i sommer. Det blir opptredener på Bygdalarm i Norheimsund og Utkantfestivalen i Skjerjehamn - i tillegg spiller de med Dum Dum Boys på Bastionen i Bergen 23. august.

- Det er forhåpentligvis akkurat nok til å holde de aller verste konsert-abstinensene i sjakk. Dessuten gleder vi oss til å møte fans og alle de fantastisk fine menneskene som jobber rundt omkring på festivaler i Norge, avslutter Robbie Lie Eidevik.

I dag gir Eget Selskap og EDDA ut en 7’’ split med Hjerteslags etterlengtede «Møhlenpris Motell» og Eldoradios indie-anthem «All We Got Is Time». To rockeband med hvert sitt uttrykk, som passer overraskende bra sammen - så bra at låtene nå gis ut på vinyl med to A-sider. Eldoradio gjestet Hjerteslags utsolgte konsert på Rockefeller i fjor høst, så linken er sterkere enn at de begge er kule rockeband fra Skandinavia.