Hiphop-ikonene Nicki Minaj og Future annonserte i dag at de legger ut på turné sammen for første gang. 3. mars besøker verdensstjernene Oslo Spektrum med sin NickiHndrxx Tour!

NickiHndrxx Tour er et show du absolutt må få med deg dersom du er fan av de to rapperne, som begge dominerer både de moderne hiphop- og kommersielle hitlistene. De prisvinnende artistene er i tillegg kjent for sine høyenergiske liveopptredener, og sammen er de klare for å gi den en uforglemmelig kveld i Oslo Spektrum. Den massive turnéen stopper innom hele 50 byer i Nord-Amerika og Europa, og det hele starter 21. september i Baltimore. I tillegg til Oslo besøker de blant annet Toronto, New York, Los Angeles, München, Paris og London, for å nevne noen.

Future er aktuell med det offisielle soundtracket til Superfly, hvor han også har vært med som medprodusent for filmen. Det ryktes at Atlanta hiphop-giganten og trendsetteren snart er klar med mer ny musikk.

Nicki Minaj skal etter planen slippe sitt etterlengtede fjerde studioalbum «Queen» 10. august.Billetter i salg fredag 15. juni kl. 10.00