LINDSJØRN er på vei til å bli en av Norges mest spennende artister, og er allerede anbefalt av P3 Urørt. Sammen med bandet sitt får hun publikum i alle aldre til å danse med sin fine blanding av neo soul, RnB og gospel. I dag slipper Ingvild Lindsjørn debutsingelen Born Done.

- Jeg skrev Born Done i høst, da jeg innså at man fra det sekundet man entrer verden har masser av forventninger rettet mot seg, bare fordi man er til. Man blir på en måte født rett inn i en kø, og kommer seg litt og litt lenger frem i denne køen i løpet av livet. Barnehage, skole, videre utdanning, bryllup, få egne barn, kjøpe hus og bil, bli bestemor osv, forteller Ingvild Lindsjørn til Musikknyheter.no.

Som hun synger i låten:
«Always in line. Stay in this line. Still in this line. Forever in line».

- Målet med låten har ikke vært å gi et stikk til samfunnet, men mer gi en realitetsskildring av hvordan vi lever. Når det er sagt hadde det jo vært fett hvis folk turte å ta noen steg ut av køen innimellom da, fortsetter hun.

Lindsjørn inspireres av artister som Frank Ocean, Noname og Beyoncé, og har hørt mye på gospel i oppveksten.

- Alle disse har farget musikken min, og Born Done ville jeg nok ha plassert i et RnB/Pop-landskap. Arrangementet i låten har jeg formet i samarbeid med Birk Gjermundbo, som spiller alt av keys på låta, sier hun.

Du kan lytte til singelen her: