Grand Cafe slipper ny singel i morgen. Du får premiere på «Fallin'» på Musikknyheter.no i dag.

- Låten handler om å sitte oppe da sola går opp om morgenen, kanskje festen ikke er ferdig enda, eller man er siste mann på dekk! Iallfall får man inntrykk at dette er ens siste dag på kloden. Hva gjør man? Musikalsk prøver vi hele tiden å pushe oss selv fremover, og denne låten har vært med oss en god stund i forskjellige former både live og innspilt, forteller Christer Krogh til Musikknyheter.no

- Da vi falt på denne som første single fikk vi Alf Magne Hillestad til å gjøre trommer på den og da merket vi virkelig at låten havnet der den skulle. Vi har i trommeavdelingen lånt noen ideer fra Phil Collins Haydays, men det må da være lov!

Det er også nytt album på vei fra Grand Cafe:

- Vi er i sluttfasen av innspilling av et album, vi har tatt oss god tid på. Under produksjonen har bandmedlemmer kommet og gått, hovedsakelige trommeslagere, noe som selvsagt har gjort at ting har tatt litt tid, men platen blir fin, alle låter får sin helt egen behandling, og det føles som en god variasjon med litt forskjellige skinnpiskere, sier Krogh.

- Platen inneholder også litt andre kule gjester! Vi slipper en single til i slutten av august, før platen kommer utover høsten.Platen blir innspilt i Velvet Recording med meg bak spakene, og mikset av Nick Terry. Vi er glade i postpunk og skeive ting fra 90 tallet så dette er et meget fruktbart samarbeid, avslutter vokalisten.