Det norske rockebandet Gluecifer ga seg i 2005, og har sagt ved flere anledninger at det ikke var aktuelt med noen gjenforening. Men i natt skjedde det altså. Biff Mailbu & Co spilte på Azkena Rock Festival i Spania:
Gjennom fem fantastiske fullengdere og et knippe herlige singler og EP-er regjerte Gluecifer den skandinaviske hardrockbølgen fra midten av 90-tallet fram til de ga seg i 2005. Sammen med band som The Hellacopters og Turboneger definerte de den svært vitale Scandirock-scenen, som på mange måter la grunnlaget for en sterk og særegen kultur av rockfrelste mennesker over hele landet. Gluecifer bidro også til at rocken for alvor fikk en bred populærkulturell gjennomslagskraft i hjemlandet, og at rock som uttrykksform dominerte både konsert- og festivalscener. Med Automatic Thrill fra 2004 satt de på mesterlig vis et foreløpig karrierepunktum og bandets monumentale låter herjet både radio- og salgslister.

I kveld spiller oslobandet på Hellfest i Frankrike før de returnerer til Norge. Gluecifer spiller på Bukta og Malakoff i sommer før de spiller fire utsolgte konserter på Sentrum Scene i oktober.

Checking in #thereinstatement @azkenarockfest

Et innlegg delt av Gluecifer (@glueciferofficial)