Foto: Mikkel Nordbæk

Patrik Antonsen er en ny norsk artist med base i Spydeberg, og med sine fengende melodier står han bak et par låter som vil gjøre seg godt i manges sommerlister. Fishbowl er den andre singelen som slippes av Antonsen, og hans første singel Voices nærmer seg i skrivende stund 40,000 avspillinger på Spotify alene. En fullengder er ventet i september, og Antonsen har selv sagt noen ord om debutalbumet.

Albumet heter Mr. Futility, og er spilt inn på Velvet Studio i Spydeberg. Det vil fortelle historien om en mann som trekker seg tilbake fra den virkelige verden, og inn i sitt hode hvor han har skapt sin egen. Tematikken i låtene er rundt mental helse, angst, isolasjon og bedrag. Sjangermessig er de fleste låtene pop/rock, men for å skape litt mer karakterer er albumet også innom folksjangeren, og tar i bruk både strykere og blåsere.

Musikerne som bidrar er Stian Mangor Aanensen på trommer, Didrik Lund på keys og Alon Leon Hillel på blåsere (saksofon, trompet, tuba og trombone). Og jeg blir drept hvis vi ikke nevner Christer Krogh på kubjelle. Sistnevnte er også produsent. Ellers har jeg spilt de øvrige instrumentene selv.
Fishbowl slippes 6. juli