Svenskene spiller på arenaer i New York og Los Angeles, men neste år tar de med seg «A Pale Tour Named Death» til Skandinavia. Bandet er aktuelle med det nye albumet «Prequelle» - et nytt kapittel i den myteomspunnede sagaen om Ghost.

Ghost har alltid utfordret og skapt overskrifter. De har slått gjennom internasjonalt og har fans over hele verden. I flere år har vi fulgt deres mytiske og okkulte historier gravert i metallmusikk, som tar for seg og stadfester Ghosts posisjon som et av de viktigste rock- og metallbandene akkurat nå.

Bandet har vunnet Grammy og flere svenske Grammis, for å nevne noen av prisene de hentet hjem gjennom årenes løp. Ghost ledes av sin nye frontfigur: Cardinal Copia. Og deres siste albumutgivelse, «Prequelle», er neste skritt i bandets stadige utvikling.

Låtene «Rats» og «Dance Macabre» har allerede blitt Ghost-klassikere, og førstnevnte er den rockesingelen som har ligget lengst som nummer 1 på Billboard i år. «Prequelle» har blant annet fått terningkast 5 i Dagbladet og 9/10 av Musikknyheter. Dagbladets anmelder beskriver det som er «Et satans rocketeater» og Musikknyheter mener «Ghost leverar sitt mest popinfluerte album hittil, men held på dei mektige refrenga og den okkulte stemninga.»

Bandet har spilt flere headliner konserter i Oslo, men sist gang de besøkte oss var det som special guest for ingen ringere enn legendene i Guns N’ Roses på Valle Hovin i juli. Nå er det bare å glede seg til gjensyn med det populære bandet i Oslo Spektrum 21. februar!

Oslo Spektrum 21. februar. Billetter i salg fredag 17. august kl. 09.00.