Red Bull Music Festival kommer til Norge og Oslo for første gang 11.-13. oktober, som eneste nordiske by i en global festivalserie med 16 festivalstopp. Over tre dager i hovedstaden vil 50 artister opptre på 12 shows. Med et svært variert program som inneholder jubileumsfeiringer, improvisasjonskvelder og livepremierer, tar Red Bull Music Festival Oslo byfestivalkonseptet til ukjente farvann i norsk standard.

Når Red Bull Music Festival kommer til Norge er det med et ønske om å inspirere og rendyrke kreativitet. Søkelyset vil være på god musikk, samtidig som både kjente artister, nisje-kulturer og unike konsepter blir presentert over store deler av byen. Det er store sprang mellom en feiring av 15 år med Propeller Recordings, som er et av Norges mest bejublede indie-plateselskap, til Drone Activity; en konsertserie som presenterer verdens mest intense musikk, og dykker ned i krysningen mellom metal, drone og eksperimentell støy, men dette er også noe av det som skal kjennetegne Red Bull Music Festival. Dette blir tre dager i Oslo hvor publikum får mulighet til å bli overrasket, oppdage nye artister og bli dratt inn i konsepter som utfordrer forståelsen av hva en festival kan by på.

Se fullt program på redbullmusic.com/oslo

I 2018 foregår det også utgaver av Red Bull Music Festival i byer som New York, Tokyo, Berlin, Paris, São Paulo, Montreal og Moskva.