Foto: Terje Arntsen


I dag ble det lagt ut melding på Ondt Blod sin facebook-side at bassist Kristoffer Joel Høe har tatt en beslutning om å gi seg i bandet.

Det som står er:

Hei, Kristoffer her!

Dette er en vanskelig dag. Æ har kommet til ei beslutning om å skille lag med resten av vennan og bandkollegaene mine i Ondt Blod.

Det har vært fem utrolig flotte år med guttan. Tida mi i bandet har gitt mæ mer enn hva æ noen gang kunne forestille mæ. Det har vært et privilegium å få bygge opp og skape noe rått og ærlig fra start.

I gjennom mang ei pils, reising, konserta, låtskriving og med nye vennskap har vi utvikla oss som folk også. Over tid har ambisjonen, drivet og lysten til å ta prosjektet videre dessverre endra seg for min del på en anna måte enn hva som gjelder de øvrige i bandet. Det har vært en vanskelig prossess å innse at mi tid i Ondt Blod er over. Det er trist og rart, men samtidig riktig for mæ fremover.

Med all takknemlighet og ydmykhet ønsker æ først og fremst å takke Alex, Håvard, Aslak og John som lot mæ bli med på denne reisa. Æ ønsker også å takke alle fansen som har hjulpet oss hele veien. Ondt Blod er veldig heldig som har dokker. Til slutt ønsker æ å takke alle band vi har fått lov å turnere med og alle samarbeidspartnera Ondt Blod har jobbet med - det har vært fryktelig fint.

Alt av kjærlighet
Kristoffer


Ondt Blod ga tidligere i år ut sin andre plate, Natur, som ble anmeldt til 7/10 her på Musikknyheter.no og det er meningen at bandet senere i høst skal varme opp for Therapy? på deres turné i Tyskland, Belgia og Nederland

Ondt Blod på Facebook