Foto: Helle Frogner

Line Dybedal er tilbake etter fjorårets suksess med singlene La oss vere to som fremdeles ligger til rotasjon på landsdekkende radio, og vinterlåten Mens dine tåre fell, som var listet på NRK P1 i flere uker rundt årsskiftet. Dette fulgte opp hennes fantastiske album fra 2016, Til kjærleiken, som hadde nesten halvparten av låtene listet på nasjonal radio.

Etter et års pause som nybakt mamma, slo hun seg altså tilbake på musikkscenen i fjor, med et mer organisk sound enn tidligere. Litt mindre programmering og elektro og flere «ordentlige» instrumenter.

I tillegg til to suksessfulle singler, både skrev hun og spilte inn soundtracket til barne-tv serien Bli med heim, som ble vist på NRK1 tidligere i år. Akkurat nå er hun nok en gang i studio, denne gang for å spille inn nytt album, som er ventet utgitt til våren 2019.

Den nye singelenen har fått navnet Sveve, og handler om tøffe tider, når det dukker opp lysglimt i en ellers tung situasjon.

- For meg handlar låta om då eg vart mamma. Det var ein tøff start på ei brå omveltning i livet og det varte mykje lenger enn eg hadde sett føre meg, forteller hun selv.
Sveve slippes på Raindrops i morgen.