Godsize hadde en svært aktiv og intens karriere fra 1999 til 2003. De lagde 1 album og 2 EP'er og spilte haugevis av konserter i Norge og Europa. Godsize var et klassisk undergrunnsband uten kontrakt med et plateselskap, og platene deres ble derfor dessverre aldri ordentlig utgitt, men kun solgt på konserter og spredt rundt om i metalmiljøet. Bandet høstet mye god omtale for platene i norsk og internasjonal metalpresse, men etter at bandet takket for seg i 2003 har albumene vært umulig å få tak i.

"Det er skikkelig kult å endelig få gitt ut noen av de beste låtene våre slik at alle kan få høre hva vi holdet på med back in the days. Ingen av våre innspillinger ble jo skikkelig utgitt den gang, cdene ble kun solgt på konserter og er dermed umulig å få tak i idag. Låtene er remastret til denne digitale utgivelsen. Og selv om innspillingene er nesten 20 år gamle holder de seg fortsatt godt synes jeg. Og live var vi jo alltid ganske killer. Gleder meg derfor stort til å spille flere konserter i 2019, sier trommeslager Håvard Takle Ohr.

Helt ut av det blå, og like uventet som det var usannsynlig, gjør altså Godsize nå comeback. Bandet som kanskje er aller mest husket for sine gnistrende konserter og fandenivoldske attitude, spilte sin første konsert på 15 år på Skjærvafest i hjembyen Kristiansund i august i år. I den forbindelse samlet de sammen noen av sine beste låter på samlealbumet «GODSIZE 1999 - 2003 Haunted By The Past». Låtene er remastret, og albumet er tilgjengelig på alle digitale plattformer. Det jobbes også med muligheten for å få utgivelsen tilgjengelig på vinyl. Med en upolert stil blandet bandet klassisk metal med trash, punk og blues til en smeltedigel heftige låter og riff av ypperste klasse. Godsize la inn årene etter lengre tid med intern uro, hvor særlig stridighetene mellom brødrene Takle Ohr var godt på overtid.

Vokalist og gitarist Brynjar Takle Ohr sier dette om å samle bandet igjen:

"Grunnen til at det ble reunion akkurat nå var timingen og tilbudet som kom fra Skjærvafest i hjembyen vår Kristiansund. Planen var altså kun å gjøre denne ene konserten. Det at vi ikke har spilt sammen på 15 år, men fortsatt er gode venner, gjør sitt til at vi etterhvert har kunnet mimre om at vi "faen ikke var så aller værst" da vi var holdt på. At alt ikke var like fett er liksom glemt. Godsize var et band som til tider var preget av store interne stridigheter, spesielt mellom meg og brutter'n, Håvard. Jeg kan med hånda på hjertet innrømme at det ikke var min mest harmoniske tid. Vi drev hverandre jævlig hardt og holdt på nærmest 24 timer i døgnet, så at det til slutt måtte ryke er ikke så rart. Men så er det jo som kjent slik at tida rydder opp i mange ting. Etter som årene har gått har jeg blitt mer og mer stolt over det vi gjorde, og har etterhvert lært meg å sette pris på alt vi har gjort. Så ja, timing hadde alt å si."

Godsize består nå som da av brødreparet Brynjar og Håvard Takle Ohr, og Øystein Frantzvåg.

Alle medlemmene har i senere tid gjort seg godt bemerket i det norske rockemiljøet, hvor Brynjar og Håvard etterhvert startet El Cuero. Håvard er bl.a. fast trommeslager i Oslo Ess og Bare Egil Band, mens Øystein ble Spellemannsnominert for debutplata til sitt eget band Last Heat, og har etterhvert blitt en mye etterspurt bassist både live og i studio. Han spiller i dag med Sivert Høyem.Godsize:

Brynjar Takle Ohr - gitar og vokal
Håvard Takle Ohr - trommer og backingvokal
Øystein Frantzvåg - bass og backingvokal

Utgivelser:

*Death Before Dishonour (1999) *Street-leveled, wiseheaded, fun-lovin', filthy scumbags (2001) *The High Life Riders (2003) *GODSIZE 1999 ? 2003 Haunted By The Past (2018)