Foto: Michaela Klouda

Etter to singelslipp, USA- og norgesturné våren 2018 er KitFai klare for siste singelslipp fra sitt kommende debutalbum! Singelen «Rush of Fear» slippes 7. september:

- «Rush of Fear» handler om å lengte etter følelsen av spenning. Et adrenalinkick, mangel på kontroll, noe som bryter med det monotone. Hva skjer dersom jeg slipper taket? Der fornuften stopper fortsetter fantasien, forteller bandet.

De to første to singlene fra det kommende albumet; «The Way Ahead» og «Something Real» har blant annet fått spilletid hos Ruben på NRK P3, Stjernepose på NRK P13, listing på Ordentlig Radio og sistnevnte singel ble tatt med i spillelisten New Music Friday på Spotify. Her er bandets tredje og siste singelslipp før albumet «The Things You Left Us» slippes 21. september.

Releasekonsert på John Dee 27. september.KitFai har vært på turnè i USA og hadde blant annet minneverdig kveld i Detroit.

Konserten i Detroit hadde vi booket selv, og vi visste egentlig veldig lite før vi kom dit. Det vi visste fra før var at vi skulle sove på sofaen til han som drev baren, og at Detroit har rykte på seg for å være litt "ghost-town", så vi var litt engstelige for hva vi skulle møte. Da vi endelig kom frem viste det seg å være den bruneste puben, med de hviteste folka i hele Detroit. Vi lærte fort at dette var et "fint" nabolag i Detroit der kun én person ble drept i uka.

Bartenderen var en 50 år gammel dame som var selve definisjonen på white-trash, og den første vi møter i døra er vietnam-veteranen "Crazy Jeff", som allerede ved 15-tiden på formiddagen var temmelig drita. Han var vennlig nok, men selvsagt litt i overkant opptatt av Bodil, og lurte veldig på om hun var gift med en av oss. Det hele endte med at han praktisk talt spanderte drikke på oss hele kvelden, mens han snakket om at han hadde vært med i E-street band i 2 uker på 80-tallet. Da vi var i ferd med å dra for kvelden klarte han ikke å holde seg lenger, og skrek ut; "Your singer is fucking hot!", og vi løp ut i bilen og tok inn på nærmeste hotell.