Hun har vært Ukas Urørt på P3, ble ukas låt på BBC York, har fremført og gjestet hos P3 Ruben og opptrådd på John Dee scenen, Rockefeller og Chateau Neuf. I tillegg har hun fått flere gode tilbakemeldinger som fra Gaffa Norge. Alt dette på den lille tiden fra hun flyktet til Norge fra Iran i 2013, nå er hun aktuell med sin nye singel Casual!

Hver måned fremover vil det komme én ny singel fra Paria som en del av Popsicle EP på fire låter. Første låt var Summer Blind som ble sluppet i begynnelsen av Juli, og Casual er neste låt ut.
- Noen ganger når man har sine egne problemer er det greit å ikke ta med seg de til en annen sitt liv og rushe med å bli sammen med noen bare fordi man føler seg ensom. Jeg tror det kan skade mer enn det hjelper. Noen ganger burde man kanskje heller ta ting litt rolig og casual, sier hun.

I leken pop-r&b åpnes Casual med skarpt knips og lag på lag av vokalspor som Paria gjentatte ganger har spilt inn selv.
Da hun kom til Norge lot hun ikke musikken vente, men startet å bygge sin egen artistkarriere. Dermed har hun gravet frem lyder, stått for låtskrivingen og produksjonen. På denne måten har hun mikset sjangere gjennom kreativ eksperimentering som har ført til at Paria har funnet sitt eget sound.
Vokaler i tykt lag er typisk refrengene til Paria, men på denne singelen holder hun det casual og lar produksjonen skinne i rampelyset -en liten vri fra tidligere refrenger.

Casual viser en artist i kreativt og spennende sound med trang til å utrykke seg. En vokal som farger låtene i flere farger og lag på lag, og en tekst med tema Paria selv synes er viktig å ta opp.