Foto: Terje Dokken

Metallica inntar Europa med sin «WoldWired Tour» i 2019, og besøker Trondheim for første gang! Det legendariske bandet drar denne gangen på en utendørsturné fra mai til august, som stopper innom stadioner, parker og til og med et slott. Lørdag 13. juli står Norge og Granåsen for tur, og med seg som special guests har de Ghost og norske Bokassa.

«We are super excited to play Trondheim for the first time on July 13th! Our friends in Ghost will join us as special guests and we can't wait for Bokassa to show us their home town! Hope to see you all there!» sier Lars Ulrich fra bandet.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Metallica i Telenor Arena tidligere i år.

Dette blir Metallicas første konserter i Europa og Storbritannia etter turnéen i september 2017 til mai 2018, hvor de satte publikumsrekorder på 29 spillesteder. «WorldWired Tour» sparkes i gang i Lisboa, før de spiller 25 show fordelt på 20 land, inkludert flere byer de ikke besøkte på forrige turné. De tar turen til blant annet Milano, Zürich, Dublin, Brussel (for første gang siden 1988), Berlin, Moskva, Warszawa, Bucure?ti og Gøteborg, og ikke minst Trondheim for aller første gang.

Ghost og Bokassa er med som gjester på hele turneen.

Ghost har i flere år levert mytiske og okkulte historier gravert i metall. Det kritikerroste, prisvinnende og elskede bandet ledes nå av sin nye frontfigur Cardinal Copia. Svenskene er aktuelle med albumet «Prequelle», som blant annet har fått terningkast 5 i Dagbladet og 9/10 av Musikknyheter.

Det norske bandet Bokassa fra Trondheim blander hardcore punk og stoner rock til sin særegne sjanger stonerpunk. Debutalbumet «Divide & Conquer» fikk strålende kritikk verden over, og Metal Hammer UK mener det er et av de 11 beste albumene fra 2017. Lars Ulrich har også uttalt at de er et av hans nye favorittband.

Det er bare å glede seg til denne kraftpakken inntar Granåsen en lørdagskveld i juli!

Offisiell salgsstart fredag 28. september kl. 10.00.
Forsalg av billetter til EuroBonus-medlemmer via SAS fra onsdag 26. september kl. 09.00.
Forsalg til våre medlemmer via livenation.no fra torsdag 27. september kl. 09.00.