Lil Tempo Gigante er en rapper/urban artist fra Trosterud i Oslo.
Med backup fra sitt kollektiv har han i 2018 debutert med singelen Luftmadrass, og nå med låta Warholm.

Lil Tempo har drevet med rap bak kulissene i mange år, og er nå klar for å selv innta rollen som artist.
Med sin melodiske tilnærming til rap og evne til å formidle komplekse tekster, er han et spennende tilskudd til den norske rapscenen.

- Warholm er en låt om å føle at det ikke er noe annet alternativ enn å nå målet sitt. At man på tross av hinder, skal nå fram og strekke henda i været! Tematikken er mer eller mindre en klisjé i rap, men jeg ville formidle det på min måte og ta utfordringen i å finne en ny vinkling, sier Lil Tempo.

Låta er produsert og mikset av Ex, beaten er laget av Gaute Grom, og mastring/co miks av Jahn Christopher Alexander Gran. Lydbildet er en fusion av gammelt og moderne, hvor vokalen tar stor plass med sin karakteristikk.Artistkollektivet Lil Tempo Gigante er en del av, huser flere sterke stemmer innenfor det urbane. I tillegg har de produsenter, beatmakere, fotografer etc. Det ledes ann av Eskinder (Ex, kjent fra Breaknecks) og Fela (BlokkTilBlokk, Breaknecks) som med sin erfaring veileder og hjelper sine artistfrender. Jeremy er pådriver og også artist som med sin erfaring fra gospel nå har tredd inn i den norske R&B scenen.
Temoor, Aj, Nimibeats er navn som er kjent fra tidligere og som nå slipper musikk fra dette kollektivet.