Foto: Helle Frogner

Tidligere i høst var Line endelig tilbake med sin nye låt Sveve, etter fjorårets suksess med singlene La oss vere to og vinterlåten Mens dine tåre fell, som var listet på NRK P1 i flere uker.

Dette fulgte opp albumet Til kjærleiken fra 2016, som hadde nesten halvparten av låtene listet på nasjonal radio. Etter et års pause som nybakt mamma, slo hun seg altså tilbake på musikkscenen i fjor, med et mer organisk sound enn tidligere. Litt mindre programmering og elektro og flere «ordentlige» instrumenter.

I tillegg til to suksessfulle singler, både skrev hun og spilte inn soundtracket til barne-tv serien Bli med heim, som ble vist på NRK1 tidligere i år. Akkurat nå er hun akkurat ferdig i studio, denne gang for å spille inn nytt album, som er ventet utgitt til våren 2019.

Julenatta forteller den velkjente historien om det litte barnet som ble født i en stall for over 2000 år siden. Men den handler også om alle andre netter, og er en vuggesang til de minste. Vi ønsker jo alle det beste for våre små.

Måtte kvart et hjerte, kvar en liten skatt vere trygg på puta i dinne natt