En av Storbritannias største artister gjennom tidene annonserer ny turné i Europa! Den legendariske hitmaskinen Phil Collins spiller kun én konsert i Norge i 2019 – på Koengen på Bergenhus Festning.

Med 100 millioner solgte album, #1-utgivelser i alle verdens hjørner og en katalog som har vært lydspor til millioner av liv, er Phil Collins en legende uten sidestykke. Musikken hans har inspirert generasjoner av artister og Collins får til stadighet nye fans i alle aldersgrupper på alle breddegrader.

Phil vendte tilbake til scenen med en rekke utsolgte konserter i Europa i 2017, fulgt av en omfattende turné i Sør- og Nord-Amerika.

Phil Collins har flere topp 40-singler enn noen annen artist som dominerte musikkscenen på 1980-tallet, og er en av sin generasjons mest suksessrike og anerkjente artister. Collins entret først scenen som trommis og senere frontmann i det legendariske bandet Genesis, og gjorde i 1981 sin solodebut med albumet Face Value – et album som blant annet inneholder superhiten In The Air Tonight.

BILLETTINFO:
Det ordinære billettsalget starter fredag 30. november kl. 10.00. Forsalg via bergenlive.no og livenation.no fra onsdag 28. november kl. 10.00.

Det er billetter tilgjengelig i to kategorier:
Hovedområdet (990 + billettavgift) og Golden Circle (2500 + billettavgift). Golden Circle er området som er nærmest scenen.