Foto: Alyssa Nilsen

Jack Black og Kyle Gass tar med seg sin unike miks av rock og humor til Oslo Spektrum 5. juni 2019! Forrige gang bandet gjestet Oslo (2015) solgte de ut Sentrum Scene på 4 minutter, og det er ingen tvil om at det blir rift om billettene også denne gangen!

Les anmeldelsen av konserten på Sentrum Scene her: Rock og komedie i skjønn forening

Tenacious D, verdens største mockrock-band, ble startet i 1994. De hadde sin egen TV-serie på HBO på slutten av 90-tallet, og ga ut sitt selvtitulerte debutalbum i 2001. Et album som inneholdt klassikere som «Tribute», «Dio» og «Wonderboy». Filmen «The Pick Of Destiny» kom i 2006 og ble fulgt opp av plata med samme navn. Oppfølgeren kom endelig i 2012 i form av «Rize Of The Fenix», som blant annet fikk 4/5 av AllMusic.

I 2013 startet Black og Gass «Festival Supreme», en musikk- og humorfestival i Los Angeles. I løpet av de første fire årene hadde de gjester som Adam Sandler, Sarah Silverman, Flight of the Conchords,

“Weird Al” Yankovic, Patton Oswalt, Die Antwoord, Amy Poehler, Workaholics og mange flere. I tillegg har begge to vært aktive med prosjekter på hver sin kant, både innenfor film, humor og musikk. Kyle Gass gjestet blant annet Oslo og John Dee med sitt Kyle Gass Band i 2015.



I september 2018 slapp Tenacious D den animerte serien «Tenacious D in Post-Apocalypto» eksklusivt på YouTube,tett etterfulgt av det splitter nye albumet «Post-Apocalypot» i starten av november. Nå er det bare å glede seg til den populære duoen endelig vender tilbake til Norge!

Billetter i salg fredag 7. desember kl. 09.00.