Live Nation Sverige og Luger annonserte i vår at en av verdens største festivaler skal arrangeres i Sverige i 2019!

Helgen 28.-29. juni 2019 inntar den internasjonale musikkfestivalen Lollapalooza Sverige. Stockholm blir den tredje europeiske byen – etter Berlin og Paris – som arrangerer den ikoniske festivalen, som er spredd over tre kontinenter og tiltrekker seg over en million besøkende fra hele verden. Lollapalooza kommer til å finne sted på Gärdet sentralt i Stockholm.

Stockholm blir dermed en del av de eksklusive verdensmetropolene som får arrangere den globale musikkfestivalen Lollapalooza. Under to dager i juni 2019 inntar festivalen Gärdet, med fire scener og noen av verdens største og hotteste artister innenfor alt fra rock til hiphop og elektronisk musikk.

Nå er det imponerende programmet klart, og det toppes av Foo Fighters, Travis Scott og Lana Del Rey. I tillegg finner vi band som The Hellacopters, The Hives, Greta Van Fleet og norske Alan Walker.Lollapalooza startet i 1991 som en turnerende festival, men fant sitt hjem i Chicago og har deretter vokst og utviklet seg til en internasjonal begivenhet i São Paolo, Buenos Aires og Santiago i Sør-Amerika, samt Berlin og Paris i Europa. Stockholm bli altså det syvende tilskuddet til den globale Lollapalooza-familien.