Foto: Linn Heidi Stokkedal

Razika har vært et band siden de var 15, men nå er det snart slutt. Bandet skal først spille konserter i 2019. Her er meldingen bandet la ut på Facebook i dag:Med den nye singelen «En sjanse til», returnerte Razika med et smell tidligere i år. Etter tre år siden forrige utgivelse. En uimotståelig poplåt som oser av spilleglede og deilig synth. Singelen, og den kommende plata markerer en ny start, med både nytt plateselskap, Jansen Records, og nytt samarbeid med produsent Matias Tellez, som ikke har jobbet med Razika siden deres debutplate i 2011.

Jentene i Razika har kjent hverandre siden de startet på barneskolen, spilt sammen siden de var femten år gamle, og bandet har holdt på i snart tretten år. Det er ganske unikt i dagens musikklandskap, spesielt med tanke på at medlemmene fortsatt er midt i tjueåra.

Bandet sa selv:

«Vi er tilbake, og er veldig glade for at vi 30. november slipper vår nye plate, «Sånn kjennes verden ut». Sammen med Matias Tellez har vi laget et album vi er veldig stolte av, og som vi gleder oss til å dele med dere!»
Razika har laget en av årets beste låter