Foto: Julien Alary

Våren 2019 slipper Bigbang sitt første album siden 2013 og til sommeren varmer de opp turnebussen for alvor etter noen rolige år.

Bigbang og kaptein Øystein Greni har vært en del av den norske folkesjela lenge og det er en fantastisk imponerende merittliste de har bak seg. Klassikeren “Girl in Oslo” klatret til nr. 3 på VG-lista allerede i år 2000 og siden 2003 har samtlige 6 albumutgivelser gått helt til topps. Bigbang blir ofte med rette kalt et av landets beste liveband, og det er i møtet med publikum at trioen virkelig er i sitt ess. Det finnes ikke mange band som har slått gjennom for alvor med et dobbelt livealbum slik Bigbang gjorde med storselgeren “Radio Radio TV Sleep” i 2003, og båndet med publikum har bare blitt sterkere etterhvert som låtkatalogen har vokst til å romme stadig flere livefavoritter.

Vil du på eksklusiv visning av ny Bigbang-film?Vil du på eksklusiv visning av ny Bigbang-film?

Når Bigbang nå slipper nytt materiale og kjører igang maskineriet for fullt 6 år etter “The Oslo Bowl”, er det all grunn til å tro at vi får oppleve et band som ikke sparer på kruttet når de drar ut for å presentere gamle og nye hits.

Første smakebit på nytt Bigbang er den superfengende rockeren Glory Chord som viser et band i absolutt toppform.

«Glory Chord er en 3 minutters Knausgård om min skateboardkarriere som via slem kirurgi ble til musikk» -Øystein Greni.Konserter:

24 feb - Rognan, Blåfrostfestivalen
24 mai - Spydeberg, Spydeberg Rock
25 mai - Lillestrøm, Nebbenfestivalen
14 jun - Stavanger, Mablis
15 jun - Horten, Vervenfestivalen
21 jun - Oslo, Over Oslo
22 jun - Kvamsfjellet, Rondaståk
11 jul - Tønsberg, Foynhagen
12 jul - Vikedal, Vikedal Roots
13 jul - Alvdal, Livestock
18 jul - Nordfjordeid, Malakoff
02 aug - Åndalsnes, Raumarock
03 aug - Svolvær, Lamholmenfestivalen