Jenny Lewis er endelig klar for å følge opp sin flotte 2014-utgivelse, The Voyager. Den nye albumet har fått tittelen «On The Line» og slippes 22. mars. I dag er første singel “Red Bull & Hennessy” ute:



Hennes første album under eget navn var i samarbeid med The Watson Twins i 2006. Deretter opplevde Jenny Lewis et kommersielt løft med den egentlige solodebuten Acid Tongue i 2008. I 2014 kom det virkelige gjennombruddet da The Voyager gikk inn på niendeplass på albumlista i hjemlandet. Lewis har vært i studio i fjor, så det forventes ny musikk før festivalsesongen. Musikken hennes er prega av gode popmelodier, et hint av country og ofte store deler deilig vestkystlyd.

Jenny Lewis var skuespiller i oppveksten, med mindre roller i en rekke filmer og kjente TV-serier. Hun slo igjennom som vokalist i det delikate indiepopbandet Rilo Kiley. De fikk mye oppmerksomhet for More Adventurous i 2004 og karriera toppa seg med det flotte albumet Under The Blacklight i 2007. I 2010 ga hun ut et album med Johnathan Rice, under navnet Jenny & Johnny. De siste årene har hun også spilt i trioen Nice As Fuck. I tillegg har Lewis samarbeida med blant andre The Postal Service og Elvis Costello.

TRACKLIST:

01 “Heads Gonna Roll”
02 “Wasted Youth”
03 “Red Bull & Hennessy”
04 “Hollywood Lawn”
05 “Do Si Do”
06 “Dogwood”
07 “Party Clown”
08 “Little White Dove”
09 “Taffy”
10 “On The Line”
11 “Rabbit Hole”

On The Line kommer 22. mars.