En av Norges største internasjonale suksesser og tydelige fanebærere i black metal sjangeren, bekrefter unik festivalopptreden i Oslo. Torsdag 27. juni fremfører Satyricon det sjangerdefinerende albumet «Rebel Extravaganza» i sin helhet på Tons of Rock på Ekebergsletta. Det ikoniske albumet «Rebel Extravaganza» fyller 20 år i 2019.

Satyricon har siden oppstarten i 1990 gitt ut hele ni album. Bandet er et av verdens største black metal band og har etablert seg som en av Norges desidert største musikkeksporter. I Norge har de toppet VG lista og mottatt en rekke priser. Albumet «Rebel Extravaganza» fra 1999 redefinerte sjangeren og har siden blitt sett på som et av black metalens viktigeste album. VG gav albumet terningkast 6, og legendene Pantera inviterte Satyricon med seg på en lengre turne.

-Vi er svært glade for at Satyricon kommer til Oslo og gjør dette albumet i sin helhet hos oss sier bookingsjef Jarle Kvåle. Vi vet at mange i vårt publikum setter stor pris på Satyricon, og at de gjør en helt unik konsert hos oss der de fremfører Rebel Extravaganza vil begeistre mange her hjemme og vårt tilreisende publikum. Med Tons of Rock er vi opptatt av å gi vårt publikum unike opplevelser, og det får man i aller høyeste grad med dette showet sier Kvåle videre.