I dag slipper Paria sin debut-EP Popsicle. Den norsk-iranske artisten har det siste året jobbet seg opp mot slippet, og på veien fått oppmerksomhet fra utenlandske musikkblogger som Clash Magazine, Earmilk og Hype Magazine, samt fått ukas låt på BBC York. Hun har også vært aktiv live, og spilt på blant annet Rockefeller, Akademiske kvarter i Bergen og Blinder Games.

Alle låtene på Popsicle er skrevet, produsert og mikset av Paria selv, og hun gir dem også ut på sin egen label.
Sammen med EP-en slippes singelen Disappear - som handler om å elske noe så høyt at du er redd for å åpne øynene og oppdage at det har forsvunnet. Heller leve i uvisshet enn å innse at man har mistet alt som betyr noe.- Det har vært et lærerikt år for meg, og jeg har lært å prioritere ting som er virkelig viktig for meg. Jeg har slutta på jobben min der jeg ikke trivdes og har fokusert 100% på musikken fordi det er det som gir meg glede. Jeg har også omgitt meg selv med folk som jeg er virkelig glad i og ble kvitt all negativ energi, og nå lever jeg drømmen. Derfor skrev jeg Disappear fordi jeg ikke vil at alt skal forsvinne, forklarer Paria.

- Som alle andre artister som er ny i industrien har jeg også fått kommentarer på musikken min av folk som tenker bare på business, og det gjør at man noen ganger mister trua på sitt talent. Jeg har virkelig prøvd å ikke henge meg opp i sånt i det siste og lage musikk som kommer fra hjertet. Jeg føler at Disappear er et steg mot akkurat dette, jeg hadde frysninger når jeg skrev den og det var nok for meg å forelske meg i låta, sier hun.

Lytt til hele EP'en her: