Foto: Paal Audestad

Skambankt er ute med to splitter nye låter! «For En Evighet» og «Om Nettene» er begge solide bidrag til den etterhvert store og rikholdige låtkatalogen til Skambankt. Dobbeltsingelen slippes på 7" vinyl og der du ellers lytter på musikk.

2018 var året Skambankt gjorde storslått come-back med albumet «Horisonten Brenner», etterfulgt av omfattende Norges-turné, utsolgte konserter (blant annet på Rockefeller), slipp av livealbumet «Live At Rockefeller 2018», A-listing på fire radiokanaler, ros fra både presse og fans, og velfortjente plasseringer på flere «Årets Album» lister. Bare etter første singel skrev NRK P3’s Tete at «Hadde låtskriving vært en olympisk gren, ville denne vunnet.» og senere fikk albumet 5/6 fra blant andre The Wilhelmsens, Dagsavisen, Stavanger Aftenblad og HA for og nevne noen, mens Musikknyheter ønskte varmt velkommen tilbake: «[…] etter over 20 år som band, markerar Horisonten Brenner at Skambankt er eit av landets beste rockeband i 2018.»

Nå er de tilbake med ny musikk og nye konsertdatoer. «Vi har definitivt ikke ligget på latsiden. Etter at vi rundet av turnéen i fjor, bar det rett hjem til studioet vårt igjen. Her har vi over tid jobbet jevnt og trutt med nytt materiale. Siden vi nå skal ut å spille igjen, følte vi det var på sin plass å slippe et par nye låter. Vi digger dem begge, på hver sin måte .» forteller frontmann Terje W. Røthing.

Låtene er til slutt spilt inn i sinnsyke omgivelser, i en gammel kirke som tilhørte det nå nedlagte mentalsykehuset på Dale, i Sandnes. Studioet heter Colour Sound Recordings.

«For En Evighet» og «Om Nettene» kommer digitalt og fysisk på en fin liten 7", i begrenset opplag fredag 15.2.2019.

Turnedatoer:
15 feb - Kick Kristiansand m/The Dogs
16 feb - Oslo Rockefelller
22 feb - Trondheim Byscenen
2 mars - Bergen USF Verftet m/Spidergawd
16 mars - Hamar Hamar Kulturhus