Det er kun få billetter igjen til Highasakite-konserten i Oslo Spektrum, og bandet er i full gang med forberedelser til den store kvelden. I den forbindelse inviterer de til en svært eksklusiv spontankonsert på Rockefeller allerede i morgen 26. februar, som oppvarming til Spektrum-konserten.

– Konserten på Rockefeller blir en slags generalprøve hvor man får en eksklusiv forsmak på hva man kan forvente av konserten i Oslo Spektrum og vår nye sceneproduksjon, samtidig som vi får mulighet til å spille for fansen vår i en nær atmosfære, forteller Highasakite, som legger til at dette var en spontan idé.

Highasakite har tidligere fortalt at deres nye album; «Uranium Heart» på mange vis er deres mest personlige hittil, og dette vil være en unik sjanse til å oppleve bandet og de nye låtene i en intim setting. Til tross for en kapasitet på 1300, vil det kun legges ut 400 billetter til Rockefeller-konserten, nettopp for å gjøre dette til en eksklusiv opplevelse.

Highasakite forteller at de gleder seg til kvelden på Rockefeller i forkant av turnéen:

– Det blir en intim start på et stort, nytt kapittel for oss. Vi ønsker å lage en fantastisk opplevelse for publikum i Oslo Spektrum 30. mars, og det blir fint å gjøre et slags testshow med publikummere i forkant.

Rockefeller tirsdag 26. februar og billetter er i salg samme dag.