The Prodigy trenger verken å spille på det nostalgiske eller sin legendestatus hva elektronisk musikk angår.

I et hopkok av big beat, techno, breakbeat hardcore, har Essex-gærningene solgt over 30 millioner album og gjort reint bord med låter som «Spitfire», «Breathe», «Omen», «Firestarter» og den kontroversielle «Smack My Bitch Up» verden over.

Trioen Liam Howlett, Keith Flint og Maxim har siden bandets oppstart utgjort The Prodigys fundament. I 1992 ga de ut debutskiva «Experience», og allerede da mottok gruppa strålende kritikker. Det samme gjorde debutoppfølgeren «Music for the Jilted Generation» i 1994, men det var først med det ikoniske 1997-albumet «The Fat of the Land» at The Prodigy virkelig slo gjennom. Gjennombruddet i det vanskelige markedet USA var et faktum, og både elsk/hat-låta «Smack My Bitch Up» – med tilhørende musikkvideo – og singelen «Firestarter» ble landeplager både her på kontinentet og over dammen.

Samtlige fullengdere etter debutalbumet har gått rett inn på førsteplassen på de britiske topplistene. Også Innenfor våre egne grenser har The Prodigy hatt hele 7 låter og 9 album inne på toppen av VG-lista.

The Prodigy har vist gang på gang at de fremdeles er relevante og “on the top of their game”. Fjorårets album «No Tourists» mottok glitrende anmeldelser, blant annet 10/10 av NME, og i livesammenheng leverer de 30 års elektronika-historie med en energi du ikke ser maken til andre steder.

I andre helga av august headliner de store festivaler som Lowlands og Highfield - men først tar de med seg sitt dundrende og fyrverkerispekka show til Trondheim for å headline Pstereo 2019!