Foto: Terje Dokken

Dagen før tusenvis av mennesker inntar Ekeberger vil de tyske hardrocklegendene i ACCEPT som vil gjøre en unik konsert sammen med medlemmer fra KORK når rocken inntar Norges mest ikoniske konsertsal.

-Vi er umåtelig stolte av å presentere en spektakulær åpningskonsert for Tons of Rock 2019. Konserten vil finne sted på Operaen i Oslo. Her vil man få en helt unik konsertopplevelse når selveste ACCEPT gjør en eksklusiv konsert med medlemmer fra KORK, sier bookingsjef Jarle Kvåle i Tons of Rock.

Fra verdens største metalfestival til Operaen i Oslo
Heavy metal hadde aldri vært det samme uten tyske Accept - grunnleggerne av speed og thrash metal som debuterte allerede i 1979 med det selvtitulerte albumet «Accept».

I 1983 kom det store gjennombruddet med albumet «Balls To The Wall» som ga Accept gullplate i Amerika, og en megahit som skrev bandet rett inn i rockehistoriebøkene.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Accept på Rockefeller

I 2017 skrev de ny historie da de sammen med fullt symfoniorkester gjorde hovedscenen på Wacken Open Air foran 80 000 publikummere. En konsert som også har blitt livealbum.

Nå står Norge, Oslo og Tons of Rock for tur.
Accept vil sammen med medlemmer fra Kringkastingsorkesteret KORK gjøre unike versjoner av sine egne klassikere samt tolkninger av klassiske verker. Åpningskonserten for årets Tons of Rock festival blir garantert en kveld for historiebøkene i Operaen.

Velkommen til Den Norske Opera & Ballett
- Utvikling og formidling av kunstartene ballett og opera er DNO&B sitt primære oppdrag, men som landets største kulturinstitusjon ønsker vi også å bidra til at kunst og kultur generelt blir viktigere i folks liv. Det er ingen tvil om at Tons of Rock som den største rockefestivalen i landet når ut til et publikum som vi ønsker skal få store opplevelser hos oss og vi er utrolig stolte over at Tons of Rock har valgt å legge festivalens aller første konsert i Oslo til Bjørvika og hovedscenen ved Den Norske Opera & Ballett sier Anna Hereid, Head of Commercial Department

Rockefesten i hovedstaden starter i Bjørvika med åpningskonsert i Operaen 26. Juni.