17. mai følger de opp Grammy-albumet fra 2017 med 'I Am Easy To Find'.

Åpningssporet 'You Had Your Soul With You' med vokal fra David Bowie-samarbeidspartneren Gail Ann Dorsey er ute allerede nå og kan høres her.En kortfilm med musikk av The National og samme navn som albumet lanseres hånd i hånd. Filmen er regissert av den Oscar-nominerte regissøren Mike Mills, og med Oscar-vinneren Alicia Vikander i hovedrollen. Albumet inneholder vokalbidrag fra blant andre Sharon Van Etten, Brooklyn Youth Chorus og Lisa Hannigan.


Se trailer til 'I Am Easy To Find' kortfilm med Alicia Vikander, regissert av Mike Mills:Høsten 2017 mottok Matt Berninger en mail fra regissør Mike Mills, kort fortalt endte den e-posten opp med å bli det mest ambisiøse prosjektet The National har begitt seg ut på i sin nesten 20 år lange karriere. Resultatet er 'I Am Easy To Find', en 24-minutters film av Mills med Alicia Vikander, og 'I Am Easy To Find', et 68-minutters album fra The National. Førstnevnte er ikke videoen til sistnevnte; sistnevnte er ikke lydsporet til det førstnevnte.

De to prosjektene er, som Mills kaller dem, “Playfully hostile siblings that love to steal from each other” - de deler lyd og tekst, DNA og impulser og en visjon om hva det betyr å være menneske i 2019, men er ikke nødvendigvis avhengige av hverandre. Filmen ble komponert som et stykke musikk; musikken ble samlet som en film, av en filmregissør.