Sangen handler om fred og kjærlighet, noe vi trenger i en tid med mye negativt fokus i media. Teksten ble skrevet etter terrorhandlingene i Nice sommeren 2016 og har et universelt budskap «stand together as one everybody Live Peacefully». Rohey Taalah, kjent fra bandet Rohey og nå aktuell med GURLS, formidler teksten med sin unike vokal som kommer ekstra godt frem i lydbildet.



- Låta har et enkelt, men viktig budskap: "Clap your hands spread the love, clap your hands set it free. Stand together as one everybody, live peacefully". Melodien er happy og det groover godt av låta, noe som gjør dette til en feelgood-låt med et viktig budskap, sier Fredrik Skalstad, som vanligvis er vokalist i Friendship, til Musikknyheter.no

- At Rohey synger på hele låta gjør at den kommer fram som en mye sterkere låt. Hun er en av landets beste vokalister og formidler teksten på en helt unik måte! Jeg er utrolig takknemlig for at hun ville være med å bidra på låta slik at min visjon om en dansbar og funky låt endelig falt på plass, forteller han videre.



Anmeldelse av Friendship - Ain´t No Shame