Foto: Ida Børsand

I 2012 rocket The Good The Bad And The Zugly hele Bendiksbukta under Måkeskrik sitt debutår. Tre album, to Spellemannsnominasjoner og en Spellemann senere vender det kritikerroste punkrockebandet endelig tilbake. Denne gangen med Kvelertak-vokalist Ivar Nikolaisen i spissen.

Vi er veldig glade for å kunne fortelle at GBZ kommer tilbake til Måkeskrik. De er et av de første bandene som spilte på festivalen vår, og vi vet de er et sikkert kort for god stemning. Det blir rett og slett et heidundranes show!

The Good The Band And The Zugly vant prisen for årets rockealbum når Spellemannprisen for musikkåret 2018 ble delt ut for knapt en uke siden Prisen fikk de for sitt tredje studioalbum «Misanthropical House», som har høstet svært gode kritikker, og er en solid oppfølger til deres forrige album «Hadeland Hardcore» som kom i 2015.Gruppen fikk også gleden av å avslutte årets Spellemann-utdeling med den selvironiske låten «NAV or Never», som de beskriver som en hyllest til alle som er dømt til å drive dank.

The Good The Bad And The Zugly er kjent for sine intense og eksplosive liveshow, og serverer punkrock med høy energi.

Siden sist har også de lokale rapperne i Hemmelig Sekt, samt svenske Bob Hund blitt bekreftet til årets utgave av Måkeskrik. Årets program begynner med andre ord virkelig å ta form.

Med kun et par slipp igjen, ser programmet slik ut:
Hjerteslag
brenn.
girl in red
Wet Dreams
Spurv
Hemmelig Sekt
Bob Hund
The Good The Bad And The Zugly

Måkeskrik kan oppleves i Kristiansand 12. og 13. juli.
Hjemmesiden til Måkeskrik