Foto: Anne Valeur


Etter fire års fravær fra musikk-scenen har de musikalske godbitene fylt seg opp i sekken til Team Me-bakmann Marius Drogsås Hagen. Kun en drøy måned etter comeback-singelen "Blurry Precise" er han og bandet klare til å dele enda mer musikk med folket.

Siden oppstarten til Spellemannsbelønnede Team Me i 2010 har publikum kunnet drømme seg bort i Marius Drogsås Hagens alternative univers. Dagens slipp, "The Future In Your Eyes", blir heller intet unntak.

«Satt i en fjern post-apokalyptisk fremtid, forteller 'The Future In Your Eyes' historien om to kyborgere. De kjemper for å holde fast på sin kjærlighet, en kjærlighet de aldri kan ha,» forteller Hagen.

Singelen er den andre i rekken etter comebacket, og langt i fra den siste. Hagen har nemlig brukt de siste årene på å produsere en haug av ny musikk, både for øvrige prosjekter og Team Me. Med sistnevnte lover han både flere slipp og konserter i tiden som kommer fremover. For både spillegleden og musikkproduksjonen har hopet seg opp i tiden etter at han valgte å sette en pause for bandet i 2015.Team Me ble raskt en pop-yndling i det norske Indie-landskapet etter albumene To The Treetops! (2012) og Blind As Night (2014). Begge ble hyllet av både publikum og kritikere i både inn- og utland og bandet ble også et ettertraktet live-band. De turnerte på tvers av Europa både fra Island i nord til Portugal i sør, og videre til massive markeder som Tyskland og Storbritannia. I Japan ble til og med To The Treetops! den mest solgte indie-skiva i 2012, og her hjemme mottok de Spellemannprisen for “Årets Popgruppe”.

Men i 2015 sa det helt stopp. Suksessen tok overhånd, og gleden rundt Team Me avtok for grunnleggeren av bandet. “Det oppstod et slags elsk/hat-forhold - det du elsker mest blir noe du ‘rescenter’ fordi du har dratt det for langt og fordi man ikke skjønte at man skulle stoppa mye før”. Fem år i strekk uten pause ble nemlig nok, og Marius tok tilslutt den vemodige avgjørelsen om å legge ned hele bandet og fokusere på låtskriving og studioarbeid i tiden fremover.

Men etter som årene gikk innså Marius at tomrommet etter bandet var større enn han skulle tro. Og til slutt måtte dette igjen fylles. I 2018 tok han telefonen fatt og strakk ut ei hand til medlemmene som tidligere hadde fungert som sin musikalske storfamilie. Og gleden over å samles igjen var heldigvis gjensidig.

I 2019 har han igjen fått samlet gjengen i tillegg til å ha hanket inn to nye til fremtidens Team Me. Av originalbesetningen finner du Bjarne Alexander Ryen Berg, Simen Sandbæk Skari, Uno Møller Christiansen, Simen Schikulski, Elida Inman Tjørve og selvsagt Drogås Hagen selv. I tillegg har Marius fått med seg Ofelia Østrem Ossum (Einar Stray Orchestra, Moddi) og Andreas Westhagen (Carnival Kids, Eye Emma Jedi).

Bandet blir blant annet å se følgende steder i sommer:

11-14.07 Trænafestivalen

25-27.07 Trollrock

25-27.07 Fres festival

15-17.08 Pstereo