Foto: Therese Wangberg

De tre siste artistene er klar, og det er en glede å kunne presentere det komplette programmet for Trondheim Rocks 2019 på Dahls Arena. Death By Unga Bunga, Pretty Vicious og Maraton spiller fredag 28. juni, hvor Kiss, Within Temptation, Motorpsycho og Amaranthe er blant artistene som er bekreftet fra før.

Komplett line-up HER.

DEATH BY UNGA BUNGA (bildet) (NO):
Med det velklingende navnet Death By Unga Bunga så har Mossingene stått bak fem album med solid, høylydt rock av ypperste klasse. Bandet har flere ganger turnert USA og opparbeidet seg et rykte for noen minneverdige konserter. Ikke gå glipp av dem på Trondheim Rocks!

PRETTY VICIOUS (UK):
Waliserne er spådd av Loudwire til å kanskje bli en av de store overraskelsene innen rocken i 2019, hyper-energiske Pretty Vicious er her for å overbevise! Bandet som har skapt en fin buzz for seg selv gjennom flere singler, slipper debutplata denne våren, og er også trukket frem av renommerte publikasjoner som NME som noe de har stor tro på innen britisk Rock fremover.

MARATON (NO):
Maraton er resultatet av fire unge menn med et ønske om å lage noe som de fleste norske band ikke tør. Energisk og fengende, men også krevende i sin kompromissløshet. Sylskarpe gitarer skimtes blendende over fuzzbassens vogntog. Buldrende trommer feller alt i sin vei mens sakral sang bygger det hele opp igjen.Se komplett line-up her