Foto: Alysse Gafkjen

The Black Keys’ niende studioalbum «Let’s Rock» slippes 28. juni 2019 via Easy Eye Sound/Nonesuch Records. Albumet, som blir deres første album på fem år, markerer en tilbakekomst til den direkte rocken som sanger/gitarist Dan Auerbach og trommis Patrick Carney’s først gjorde oss kjent med i begynnelsen av bandets karriere.

Auerbach forteller, «Når vi er sammen er vi The Black Keys, det er der den virkelige magien ligger, og slik har det alltid vært siden vi var 16.»Den andre singelen fra albumet, «Eagle Birds», utgis i dag og er etterfølgeren til den fengende «Lo/Hi».Let’s Rockble skrevet, innspilt og produsert av Auerbach og Carney ved Easy Eye Sound studio i Nashville og inkluderer vokal fra Leisa Hans og Ashley Wilcoxson. «Dette albumet er som en hyllest til den elektriske gitaren», sier Carney. «Vi gikk for en enkel tilnærming og fjernet alt det overflødige slik vi pleide å gjøre før».

Rolling Stone navnga «Lo/Hi» som «A Song You Need To Know” og proklamerte, “The Keys har offisielt returnert, nå kraftigere enn noen gang».