Hip-hop-fenomenet og verdensstjernen Travis Scott gjør sin eneste Norges-opptreden i 2019 under årets utgave av Stavernfestivalen i juli.

– Dette er noe vi har jobbet lenge og målrettet for å få på plass. Da er det ekstra gøy å kunne glede årets festivaldeltakere med en godbit av de virkelig sjeldne. Travis Scott er rett og slett den største rapartisten i verden for øyeblikket, sier Roger Albin i Stavernfestivalen.

Med sitt tredje album «ASTROWORLD» i 2018, satte den energiske artisten, produsenten og låtskriveren en ny og tvers gjennom vanvittig standard innen hip-hop-sjangeren. Albumet hamret seg inn på toppen av Billboard Top 200-listen og satte en smått ufattelig rekord med 349,5 millioner streams i løpet av én uke.

I et hektisk 2019-program har verdensstjernen nå funnet plass til et Norges-besøk. Det skjer på Larvik Golf Arena under den 19. utgaven av Stavernfestivalen, som arrangeres 11. til 13. juli. Festivalgjengerne i Stavern kan glede seg til et sceneshow av det episke slaget! For er det noen som kan gjøre en konsert om til et herlig mayhem i løpet av sekunder, så er det nettopp Travis Scott.

I tillegg til Travis Scott er også Swedish House Mafia, Bastille, G-Eazy, Matoma, Tinie Tempah, Zara Larsson, Arif & Unge Ferrari, Dagny, Postgirobygget, Silvana Imam og Sondre Justad klare for årets festival. Og det kommer mer!

– Vi jobber med å sluttføre 2019-programmet, og det blir historisk bra!, sier Albin.Stavernfestivalen er en årlig pop- og rockfestival som arrangeres arrangeres på Larvik Golf Arena 11. til 13. juli 2019.

Festivalen har eksistert siden 2001 og blant annet tatt i mot artister som Ed Sheeran, Elton John, Post Malone, Neil Young, Sting, David Guetta, Pharrell Williams, Kygo, Dua Lipa, Wiz Khalifa og Karpe Diem.

Tok i mot 60.000 festivaldeltakere i 2018.

Se hele programmet her