Etter slippet av EP'en Hex i fjor sommer, der låten Strongest ble en stor hit, er Ina Wroldsen nå tilbake med nytt materiale. Hennes nye låt har fått navnet Body Parts, og på sin Facebook-side utdyper Ina hva låten handler om:

"Vi lever i et samfunn hvor vi alltid minnes på at folk er lykkeligere, penere og mer suksessfulle enn oss. Det er lett å være perfekt på Instagram. Jeg skrev "Body Parts" fordi jeg ønsker å snakke om det der. Den ekle stemmen som hvisker negative tanker og får oss til å tenke dem høyt hver gang vi ser oss i speilet.

Jeg håper Body Parts kan brukes til å stilne den stemmen, at beskjeden i låta kan gi en lytter som trenger det; et lettere minutt, en enklere time eller en litt finere dag. Vi må slutte å speile oss i andre mennesker, vi må slutte å tro at det vi ser i speilet er alt vi er og vi må slutte å søke etter lykke i overfladiske endringer. Det er lettere sagt enn gjort. Men, som min mor sier, “et sted må man begynne"."

Lytt til låten her:SE OGSÅ: Ina Wroldsen fremfører en akustisk versjon av Strongest akkompagnert av Christian Ihle Hadland på piano under Spellemannprisen i mars.