Kommende fredag slipper Bigbang “Glory Chord”, deres første album siden 2013. Det skal feires og det inviteres til eksklusivt releaseparty i Langhuset på SALT 8. mai! Et begrenset antall billetter ble revet vekk. Men fortvil ikke - vi har billetter!

Bigbang og kaptein Øystein Greni har vært en del av den norske folkesjela så lenge at man kan unnskyldes for å glemme hvilken imponerende merittliste de faktisk har bak seg. Klassikeren “Girl in Oslo” klatret til nr. 3 på VG-lista allerede i år 2000 og siden 2003 har samtlige 6 albumutgivelser gått helt til topps. Bigbang blir ofte med rette kalt et av landets beste liveband, og det er i møtet med publikum at trioen virkelig er i sitt ess. Det finnes ikke mange band som har slått gjennom for alvor med et dobbelt livealbum slik Bigbang gjorde med storselgeren “Radio Radio TV Sleep” i 2003, og båndet med publikum har bare blitt sterkere etterhvert som låtkatalogen har vokst til å romme stadig flere livefavoritter.

8. mai feirer de altså et nytt kapittel i bandets historie, og presenterer både nye schlagere og kjente hits før de starter en omfattende festivalturné i slutten av måneden. Dørene åpner kl. 19.

Du kan vinne billetter til deg selv og venn om du kan svare på følgende spørsmål:

Hvor mange låter er det på det kommende albumet “Glory Chord”?

Se splitter ny video