Foto: Alyssa Nilsen

Forrige uke annonserte Honningbarna sin tilbakekomst, etter en liten pust i bakken, med ny konsert i Oslo. I dag kom la bandet ut en melding på facebook fra bassist Lars Emmelthun:

Kjære alle sammen!

Jeg har en trist nyhet jeg må dele med dere. Jeg har tenkt lenge og hardt på dette og har kommet fram til at jeg må trekke meg ut av Honningbarna. Det er den vanskeligste avgjørelsen jeg har tatt i hele mitt liv og tro meg, dette har jeg tenkt lenge og hardt på. Honningbarna har betydd og betyr helt enormt mye for meg, det har vært med på å definere meg som person og har vært livet mitt siden jeg var seksten år gammel. Dette er ti innholdsrike år med så sinnsykt mye gøy og fint.
Selvom jeg er en eksepsjonell bassist i verdensklasse, på høyde med de aller beste i utlandet - er jeg ydmyk og takknemlig for at jeg har fått lov til å holde på med dette. Vi startet bandet i en naturfagtimen på videregående, snappet spellemannsprisen rett foran nesa på Norges daværende rocke-elite og siden den tid har jeg reist på eventyr verden rundt - sammen med bestekompisene mine. Honningbarna har blitt så mye mer enn bare et band. Vi har sammen med alle dere skapt et vakkert kaos, som vi av og til har mistet kontrollen på selv.
Konsertene våre er det gøyeste jeg vet, derfor invitere vi til en siste dans (med meg) på Revolver 31. mai.

Takk for alt! Elsker dere!

Deres,
Lars


Det legges kun ut 100 billetter til avskjedsdansen på Revolver.