I juni i fjor kom Ingvild Lindsjørn med artistnavnet LINDSJØRN ut med sin debutsingel Born Done. Fjoråret inneholdt blant annet konserter over hele landet og lovord fra blant andre GAFFA og Ballade. Hun ble også anbefalt av P3 Urørt og fikk sterke sju ukers radiotid.

Nå venter flere singelslipp og først ut i rekken er dagsferske Everlasting Bliss. Dette er den første låten fra hennes kommende debutalbum som har planlagt utgivelse til høsten.

- Denne låta er en feelgood rnb/neosoul-låt som jeg håper vil gjøre mange folk lykkelige. Hvis man hører denne når man går til jobb eller skolen håper jeg man stopper opp og nyter alt det fine man har og ser rundt seg. Hvis man hører den på bussen eller trikken håper jeg man får lyst til å dra med seg sidemannen opp og danse. Og på fest er det ikke noe spørsmål, der skal den danses til, sier Ingvild Lindsjørn til Musikknyheter.no.

- Det er mine beste venner som spiller på låta, og min beste barndomsvenninne som har laget cover arten. Alle disse menneskene gjør meg lykkelige, og er med på å gjøre låta ekstra spesiell for meg, forteller hun.

Lytt til låten nedenfor: