Foto: Jonathan Vivaas Kise

No. 4, bestående av Emilie Stoesen Christensen, Ingeborg Marie Mohn og Julia Witek, har rukket å bli et av Norges mest elskede band på fem korte år. Med ærlighet, snert og en unik evne til å se de store historiene i det hverdagslige har de gitt ut to Spellemann-nominerte album, solgt tusenvis av billetter over hele landet og toppet plakaten til Øyafestivalen.

Turnéen, som starter på UKA i Trondheim 24. oktober, drar innom Bergen, Drammen, Stavanger og hjembyen Oslo. Der spiller de dobbeltkonsert på Sentrum Scene i Oslo med en total kapasitet på tre og et halvt tusen billetter.

No. 4 har tilbrakt våren i studio og det blir både nye og gamle låter på de kommende konsertene.

– Vi har spilt inn masse ny musikk, og vi gleder oss til å vise frem det vi har jobbet med veldig snart, sier låtskriver og vokalist Ingeborg.

Turnéen blir bandets største til nå, og bandet lover å ta med energien og stemningen de har blitt så kjent for, når de løfter sceneproduksjonen ytterligere.

– Vi spiller jo veldig store og flotte rom denne runden her, og det gir oss jo mange flere muligheter til å ta med oss utstyr og lage det showet vi vil. Det er viktig for oss at publikum vet at de kommer til en fest.

Turnédatoer:
24. oktober – Trondheim, UKA
8. november – Oslo, Sentrum Scene
9. november – Oslo, Sentrum Scene
22. november – Bergen, USF Verftet
23. november – Drammen, Drammens Teater
29. november – Stavanger, Stavanger Konserthus