Foto: Øystein Grutle Haara


I dag kjører vi premiere på debutsingelen til det ferske bandet Hot Nuns. Hot Nuns er et duopunk-band bestående av Yngve Andersen og Sigurd Haakaas som ble startet da folk aldri kom på øving. Alle gode ting er 2. Bandet består av bare bass, trommer og vokal.

Singelen Wrong Again handler om å ikke klare å leite inni seg selv etter problemene man har i livet sitt og hvor dumt det er. Hør singelen nederst i saken.

Vi sendte bandet noen spørsmål for å finne ut nøyaktig hva Hot Nuns er:

Først og fremst, hvem er Hot Nuns?
Hot Nuns fra Bergen er Sigurd Haakaas (trommer og vokal) og meg Yngve Andersen (bass og vokal) som sammen danner en punkeduo. Vi ble dannet da vi var lei av at de andre i et annet band vi spiller i aldri kommer på øving på grunn av uviktig dritt i livet sitt som jobb og søvn.

Hva slags musikk spiller dere?
Punk tror vi. I alle fall på denne singelen her nå. Visjonen er så mye energi som mulig i kun bass, trommer og vokal. Gitar og synth er forbudt enn så lenge.

Hva er ambisjonene til Hot Nuns?
Spille over alt og bare måtte dele vårt lave honorar på 2 stk. i stedet på 5 eller 6. Ha få å krangle med og få å måtte lære opp. Alle avgjørelser kan ordnes med bare én telefonsamtale.

Hva er planene for bandet fremover?
Lage flere sanger og slippe flere singler. Helt til vi har nok til å kunne kløne oss igjennom livekonserter. Da kan vi iverksette ambisjonen vår som er så spille mer rock og rocke mer løs.