- Vi er stolte av å kunne presentere et av verdens største band i Granåsen i Trondheim! 26. juli 2020 kommer Rammstein med et show så spektakulært at det meste annet vil blekne, skriver Livesentralen i pressemeldingen.

Om noen skulle være i tvil om Rammsteins rolle som et av de største bandene i verden akkurat nå, så burde utgivelsen av albumet Rammstein og deres første stadionturné sette en effektiv stopper for det. Albumet, bandets syvende, gikk rett til toppen av albumlistene i flere europeiske land, og turneen solgte ut på rekordtid og sanket begeistrede anmeldelser fra både kritikere og fans.

LES OGSÅ- Hvis du ikke liker dette albumet har du blitt for gammel for alt som er gøy

"Vi har jobbet veldig hardt med å få Rammstein tilbake til Norge i 2020. Etter å ha solgt ut vårt Oslo- show på 15 minutter, samt hvert eneste show i Europa, har det vært stor konkurranse mellom flere store byer i Europa om å få Rammstein på besøk i 2020. Vi hadde en følelse av at Trondheim ville være en fantastisk destinasjon for bandet og Rammstein var enige. Så bandet kommer, og tar med seg sin enorme produksjon!” -Mark Vaughan, promotør, All Things Live Norway

Med ny scenekonstruksjon, et glitrende og flammekastende-show, et perfekt orkestrert band, og en salig blanding av humor og patos – skaper Rammstein en helt unik og storslått opplevelse – full av fyrverki, eksplosjoner og røyk.

”Rammstein-konserten er vanvittig. Jeg er i Rotterdam nå for å se produksjonen, og hvordan vi skal sette dette opp på Ullevaal Stadion i august. Størrelsen og omfanget av denne konsertproduksjonen ligner ikke på noe Norge tidligere har sett, og Trondheim burde være veldig spente når de kommer dit i 2020!” – Terje Håkonsen, produksjonssjef, Upstage

Det er derfor bare logisk at Rammstein igjen gir alle nye og gamle fans en mulighet til å oppleve deres fantastiske konserter. I 2020 kommer Rammstein tilbake med runde to av sin stadionturné!

Billettsalget starter fredag 5. juli kl. 11:00, eksklusivt via eventim.com/rammstein.

Medlemmer av Rammstein sin fanklubb ”LIFAD” vil få muligheten til å kjøpe billetter fra onsdag 3. juli frem til torsdag 4. juli kl. 11:00. Siden det kun er et begrenset antall billetter for LIFAD sin fanklubb i hver by, kan vi ikke garantere at alle medlemmer får kjøpt billetter gjennom forsalget.