Foto: Bob King

Legendariske Rose Tattoo er tilbake på Rockefeller for første gang siden 2007.
«All I need is a Rock 'n' Roll band and somewhere new to play,» er en strofe fra «Rock 'n' Roll Outlaw», den første sangen på albumet som australierne Rose Tattoo debuterte med. I dag, mer enn 40 år senere, har verken sangene, det legendariske albumet, eller gleden ved å spille og nysgjerrigheten for nye scener blitt mindre.

I 1976 la hardrockikonene grunnlaget for en karriere som virkelig fortjener beskrivelsen legendarisk. Det seiglivede og fremdeles aktive hardrockbandet består i dag av den sterke rytmeseksjonen rundt bassisten Mark Evans, rytmegitaristen Bob Spencer, den Rose-Tattoo-typiske slide-gitaren av Dai Pritchard og selvfølgelig legenden som er Angry Anderson, vil gi fullt øs fra første tone.

Rose Tattoo er soundtracket til flere generasjoner, og ikke minst en viktig inspirasjonskilde for en rekke andre band, som blant annet Guns N' Roses. For å feire fire tiår i bransjen byr de på alle sine udødelige sanger, som «Bad Boy for Love», «The Butcher and fast Eddy», «Nice Boys» og selvfølgelig «Rock 'n' Roll Outlaw». Long live Rock 'n' Roll!

Rose Tattoo er et blues/rock/heavy metal band fra Australia. De ble stiftet i Sydney, 1976 av Peter Wells. Flere av platene deres er produsert av George Young, som er bror til Angus Young og Malcolm Young i AC/DC. De har inspirert mange band, blant andre Backstreet Girls fra Norge.

Rockefeller | Fredag 13. mars. Billetter i salg mandag 5. august kl. 09.00.