Foto: Terje Dokken

Etter en suksessfull festivalsommer, offentliggjør et av landets mest folkekjære band at de i høst reiser på en klubbturné som strekker seg over store deler av landet.

“Det mest helhetlige og gjennomført storslåtte man finner blant norske band i popsegmentet.”

Slik oppsummerte iTromso konserten tidligere i vinter, da Highasakite besøkte noen av landets største byer på sin utsolgte vårturné. Bandet solgte blant annet ut Oslo Spektrum for andre gang, noe få andre norske artister får til.

I februar slapp Highasakite sitt fjerde album; «Uranium Heart» til strålende anmeldelser. Aftenposten og Dagsavisen kastet blant annet en femmer på terningen, singelen «Elastic State Of Mind» var nummer én på norsk radio flere uker høsten 2018, og alle singlene fra albumet ble listet på radiokanaler som P1, P13 og P3.

«Uranium Heart»-turneen har tatt Highasakite rundt på utsolgte konserter i hele Skandinavia, og nå er det endelig tid for å besøke flere norske byer i løpet av høsten. Highasakite har blitt kjent for sine fantastiske sceneopptredener med storslåtte produksjoner og innlevelse på scenen, og nå gleder de seg stort til å reise på klubbturné i høst og møte publikummet sitt igjen med nytt materiale og med en storslått liveproduksjon.

Highasakite har blitt et av våre aller mest folkekjære band. Med albumet «Silent Treatment» knuste de alle rekorder da de tilbrakte over to år på VG-lista, og de har toppet plakaten til de alle de store norske festivalene. De har vunnet flust av priser, opptrådt på Nobelkonserten, og turnert verden over flere ganger.

Høstens turnédatoer:

14.09: Sogndal - Meieriet
23.10: Drammen - Union Scene
24.10: Kristiansand - Caledonien Hall
25.10: Haugesund - Scandic Maritim
26.10: Skien - Ibsenhuset
30.10: Lørenskog - Lørenskog Hus
31.10: Hamar - Scandic
01.11: Trondheim - Samfundet
06.11: Larvik - Bølgen
07.11: Moss - Verket
08.11: Grimstad - Bluebox
09.11: Halden - Brygga Kultursal

Billetter er i salg fra onsdag 7. august kl 09.00.