Carl Louis har de siste årene blitt kjent for sine mange suksessfulle samarbeid med norske vokalister som ARY, Frøder, Ingrid fra Highasakite og Sigrid Aase fra Hajk. Nå er han tilbake med et rykende ferskt prosjekt – denne gangen med egen vokal.

Debutalbumet kommer i september, og vi har allerede hørt første singel ut derfra - nemlig The Enemy som fikk radiotid både her hjemme, i USA og Tyskland. Nå har tiden kommet for Nightride, skivas andre singel. Igjen er det Carls egen stemme som ligger i fokus, men denne gangen på et bakteppe inspirert av psych-rock med organiske trommer, bass og gitar. Sounden kan minne om Tame Impala og M83.

Carl Louis var frem til 2014 en del av duoen CLMD sammen med Martin Danielle. Siden den gang har han gjort suksess med låter som Apogee (feat. Pav), samt Telescope og Human Again med ARY. Hans forrige EP Memory Lane, fikk mye oppmerksomhet nasjonalt med listinger på P3, mp3 og P1, og internasjonalt god omtale i Dancing Astronaut, Complex, Line of Best Fit og Indietronica for å nevne noen.

Debutalbumet slippes 27. september.