Norge er arena for de store konsertene, noe vi har sett de siste årene. Hit kommer store artister som Mabel og Hozier, men også gamle travere som Bruce Springsteen og Metallica.
Og vi trenger ikke bekymre oss for fremtiden, for artistene kommer på løpende bånd.

Det tyder på at det er nye frisk og engasjerende rundt det norske musikkmiljøet. Og overraskende nok er det ikke unge folk som styrer det hele, men godt voksne mennesker som elsker alt som har med musikk og festivallivet å gjøre.

Selv om Till Lindeman har passert 50, så er musikken til Rammstein garantert fri for åreknuter , det kan vi garantere! For juli neste år står de på scenen i både Oslo og Trondheim!

Musikk er livets vin

Og det er ikke bare unge folk som drar på konsert lenger. For når Slipknot og Underworld står på scenen, er det ofte de med startende helseplager som står i moshpit og headbanger til Heavy metal og danser til de elektroniske rytmene. For det er de som virkelig vet hvordan man skal flyte med musikken.

Musikk er så mangt, og man kan godt få sterke følelser i en konsertsal med vakker klassisk musikk, men det kan man virkelig også få på en gresslette eller asfaltert jungel ett eller annet sted.

Ikke tenk på åreknuter, og har du fått dem, kan spesialistene hjelpe!

Musikk gir påfyll på den kreative banken, som igjen gir glede, helse og unike opplevelser man vil få med seg. Enten man er gammel eller ung, så er musikk livets vin. Den flyter gjennom sansene som en magisk drøm.

Festivaler og konserter på løpende bånd

Det er klart livet setter sine spor, men med all den gode musikken som spilles på den norske scenen, vil man helt klart eldes bedre. Og eldre folk er flinkere til å passe på kroppen og helsa i dag. Det betyr at de også kan nyte ting som verdensstjerner på norske festivaler. Ikke bare de mest kjente, men også nye og spennende aktører.

Det er mange som fortsatt holder koken, men det betyr ikke at selv artister man bare har sett på TV ikke har vanlige plager. Selv de må til legen fra tid til annen. Og det er litt betryggende når man etter hvert begynner å kjenne på flere plager. Noen vil nok le, men de fleste vet at slik er det.

Denne artikkelen er sponset av Åreknute Klinikkene