Foto: Simen Skari

Oslobandet Spielbergs er tilbake med splitter ny låt! Bandet slipper «Running All the Way Home» i dag, og den blir etterfulgt av en flunkende ny EP i slutten av oktober. De følger samme formel som sist, og har laget nok en herlig catchy låt. Låta er allerede A-listet på P13.

- Running All The Way Home handler om anger. Du har gjort noe veldig dumt, og du skulle ønske du kunne reise tilbake i tid for å rette det opp. Du trenger blanke ark. Du kan be om unnskyldning og love å bli et bedre menneske. Men det hjelper ikke. Du må bare vente og se hva som skjer, sier Mads Baklien til Musikknyheter.no

- Vi spilte den inn med Marcus Forsgren i Paradiso Studio i juni, i løpet av en varm og hektisk helg. Miksing ble gjort av samme mann på samme sted, og vi benyttet anledningen til å pusse opp noen gamle låter vi ikke fikk helt til å stemme i forrige studiosession. Disse kommer på EP’en sammen med en kliss ny låt til, som vi gjorde med Jørgen Smådal Larsen, også den i Paradiso Studio, forteller han videre.

- Hele Ep’en PLUSS tre låter fra vår første Ep «Distant Star» («Ghost Boy», «Daisy! Meet The New Me» og «Setting Sun») blir gitt ut på en deilig blå vinyl i oktober av plateselskapet By The Time It Gets Dark, avslutter Baklien.Vi ba også Spielbergs om å lage en spilleliste for helga:
Konserter:


Sept 6th .Oslo, Granittrock, (No)
Sept 18 Newcastle @ Tink Tank? Underground (UK)
Sept 19 Glasgow @ The Poetry Club, SWG3 (UK)
Sept 21 Birmingham@ The Flapper (UK)
Sept 22 Manchester @ Yes (Basement) (UK)
Sept 23 Sheffield @ The Picture House Social (UK)
Sept 24 Leeds @ Oporto (UK)
Sept 26 Bristol @ The Lousiana (UK)
Sept 27 London @ The Underworld (Supp: Mallory Knox) (UK)
Sept 28th, London @ Big Scary Monster Big day Out, (UK)
Sept 29 Paris @ Black Star (FR)

Oct 26 Oslo @ BLÅ , (No)

Nov 7 Malmø (SE)
Nov 8 København (DE)
Nov30 Hamburg and Booze Cruice, (GE)

Dec 2 Dusseldorf @ The Tube (GE)
Dec 3 Hannover @ Lux (GE)
Dec 5 Wiesbaden @ Kreativfabrik Wiesbaden (GE)
Dec 6 Munich @ Backstage Munchen (GE)
Dec 7 Berlin @ Cassiopeia Berlin (GE)