I dag ble det bekreftet at selveste Taylor Swift kommer til Oslo og spiller under Oslo Sommertid 2020 med kapasitet på hele 55.000! Hun ble også akkurat bekreftet til Roskilde! Showet på Orange Scene er Taylor Swifts første opptreden på dansk jord.

Taylor Swift, en vår tids største superstjerner, har hatt massiv suksess siden hun ga ut det selvtitulerte debutalbumet i 2006.

I 2020 er det ni år siden superstjernen gjestet Norge og det er en ære å melde at hun kommer til Oslo Sommertid og Voldsløkka 26. juni!

"OMG! Dette er noe av det villeste jeg har vært med på. Å få selveste Taylor Swift til å spille en av veldig få konserter i Skandinavia, er en drøm som har gått i oppfyllelse. Hun kommer til å sette fyr på Norges største konsertarena, Voldsløkka, og vi forventer en kveld som går inn i historiebøkene! Det er ni år siden hun var i Norge sist og siden det har hun gitt ut fire album, levert en hel drøss av hits og vunnet de gjeveste priser" sier Peer Osmundsvaag, ansvarlig arrangør i All Things Live.

Den tidligere country-popstjernen har gitt ut syv album, vunnet flere Grammy Awards (blant annet for Album of the Year og Best Pop Vocal Album), blitt kåret til Woman of the Year av Billboard og har over 43 millioner månedlige lyttere på Spotify.Hun er født og oppvokst i Reading i Pennsylvania og begynte å vise interesse for musikk i en alder av ni, med Shania Twain som største inspirasjon. Hun var bare 14 år da hun signerte platekontrakt og flyttet med familien til Nashville for å fokusere på musikken.

Albumet Fearless ble gitt ut i november 2008 og sertifiserte til gull av RIAA allerede den første uken. Albumet fikk god fart gjennom hele 2009 og tjente til flere platinasertifiseringer med låter som "Love Story", "White Horse", "You Belong with Me" og "Fifteen". Hennes tredje album Speak Now ble utgitt i oktober 2010 og førte med seg nok en massiv suksess. Hitsingler som "Mine" og "Mean" vant to Grammy Awards.

Etter livealbumet fra 2011, World Tour Live Speak Now, vendte Swift mer mot pop og begynte å jobbe med musikere som Dan Wilson, Butch Walker og Britney Spears-produsenten Max Martin. Dette ble tydelig på "We Are Never Ever Getting Back Together”, den første singelen fra albumet Red (2012). Albumet knuste alle forventninger ved å selge over en million eksemplarer den første uken. En bemerkelsesverdig prestasjon som var dobbelt så imponerende i en tid med fallende salg.

Singelen "Shake It Off", fra hennes femte album 1989, ble nummer én etter utgivelsen i 2014. Albumet var hennes første offisielle popalbum og ble hennes tredje album som solgte mer enn én million eksemplarer den første uken.

Reputation var Swifts siste album for Big Machine. I november 2018 signerte hun med Universal Music, som distribuerte hennes nye album under deres Republic Records-banner. Albumet Lover ble gitt ut tidligere i år og inkluderte singlene "Me!" og "You Need To Calm Down", som begge ble nummer to på Billboard.

Med Lover demonstrerer Taylor Swift nok en gang at hun er en av verdens beste popsnekrere. Og hun har en hel karriere foran seg til å fortsette å bevise det. Hun er rett og slett "The Man" - DagbladetBilletter i salg via ticketmaster.no onsdag 25. september.